Onze Sponsoren in 2019

Bloemen van Chantal

Bloemen van Chantal

Onze passie is het creëren van kleurrijk bloemwerk en bloemstukken. Naast bloemen en planten verkopen wij ook potten,vazen en accessoires.

Boeketten
Bloemen van Chantal maakt speciale verse boeketten aangepast naar het seizoen en uw wensen.
Gelegenheidswerk
Wij verzorgen ook uw bloemstukken voor speciale gelegenheden zoals bruiloft, jubileum of rouwwerk.
Abonnementen
Wilt u regelmatig een mooi bloemstuk of boeket in huis, in de winkel of op de zaak, daar zorgen wij voor één keer per week, twee keer per maand of een keer per maand. Dit bezorgen wij op locatie. Wij nemen hierin al uw wensen mee. Vraag naar de mogelijkheden.

Website


De Bakkerie

De Bakkerie

De Bakkerie is een moderne bakkerij die alleen produceert voor derden. Met name voor de horeca- en catering bedrijven, maar ook voor marktkoopmensen en de detailhandel.
Onze producten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd waardoor we kwalitatief kunnen wedijveren met de bakker op de hoek. Door een grootschalige productie en inkoop kunnen wij onze producten voor een scherpe prijsstelling aanbieden.

Website


Delicatessenhuis

Delicatessenhuis

Wij zijn een gepassioneerd en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de handel van noten, zuidvruchten, chocolade, rijstcrackers en superfoods. Wij staan bekend om onze heerlijke verse noten die wij elke dag weer met plezier voor u branden, en om de betaalbare prijzen die wij vragen voor het superfood.

In 1997 begon Alex zijn baan als importeur bij Stolp international, een groothandel in noten en zuidvruchten. Nadat hij hier 3 jaar gewerkt had begon het te kriebelen. Hij was ambitieus en wilde graag zijn eigen bedrijf starten, Quality Nuts. Op maandag 1 november 1999 ging hij voor het eerst met zijn handel naar de Sint Maartensmarkt in Wierden.

Website


De Toekomst

De Toekomst

de Toekomst is een full service communicatiebedrijf voor online en print media.
Wij maken onderscheidende communicatiemiddelen, waarmee je kan laten zien wie je echt bent.

Media met impact en interactie.

Website


Ehbo

Ehbo

EHBO-vereniging St. Joris is een lokale EHBO vereniging met ongeveer 150 leden en is aangesloten bij de Nationale bond voor EHBO.

Wij zijn verder o.a. actief op het gebied van:
  • Het verzorgen van opleidingen conform de richtlijnen van het Oranje Kruis (inclusief Reanimatie en Kinder EHBO).
  • Het leveren van EHBO steun bij diverse evenementen in maar ook buiten Amersfoort.

Website


Enjoy Vis

Enjoy Vis

Enjoy Vis staat voor gezelligheid én kwaliteit. De verse vissoorten komen dagelijks bij de groothandel in Spakenburg vandaan. We omgeven die vis met de grootst mogelijke zorg. Alle vissoorten worden continu op de juiste temperatuur bewaard. Wilt u onze échte specialiteiten proeven? Vraag dan eens naar onze gebakken vis, verse haring van het mes, roerbakschotels en ovengerechten. Ook lanceren we regelmatig iets nieuws, dus laat u eens lekker verrassen met een nieuw visgerecht!

Website


Floor Poelier

Floor Poelier

Al ruim 85 jaar bevindt Poelier Floor zich in Hilversum. Een familiebedrijf waarvan de 4e generatie nu aan 'het roer' staat. Wij staan bekend om onze flexibiliteit; wij kunnen aan al uw wensen voldoen, eventueel op bestelling.

U kunt bij ons terecht voor diverse specialiteiten op het gebied van wild en kip, vaak in eigen huis geproduceerd. Daar ligt ook onze kracht, zodat we altijd met verse producten werken. U kunt bij ons ook terecht voor verantwoord vlees, zoals scharrelkip en biologisch. Naast onze specialiteiten bieden wij u ook heerlijke en verse maaltijden en kant en klare gemaksproducten.

Nieuwsgierig geworden? U vindt ons in het gezellige centrum van Hilversum. Parkeren kan eventueel direct op onze oprit naast de winkel. Kom gerust eens langs!

Website


Fruithandel Groenekan

Fruithandel Groenekan

Lekkerfruit is een modern fruitteelt bedrijf gelegen in het mooie Kromme Rijn gebied. Begonnen in 1988 en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 18 hectare vochthoudende kleigrond. Deze grond zorgt onder andere voor de hoge kwaliteit van onze producten.

Naast onze grond bepaalt ook de teeltmethode de kwaliteit van ons fruit. Deze zijn namelijk ingericht volgens de laatste inzichten. Daarbij werken we volgens een milieuvriendelijke teeltwijze met respect voor de natuur.

Lekkerfruit levert rechtstreeks aan handelaren, exporteurs en grootwinkelbedrijven. Door dit rechtstreekse contact tussen producent en koper kunnen wij levering, kwaliteit en verpakking optimaal afstemmen op allerlei wensen!

Website


FT Design

FT Design

Een website is tegenwoordig het digitale visitekaartje van een bedrijf in een wereld met steeds meer internetbezoekers en steeds snellere internetverbindingen. Internet biedt u de mogelijkheid uw bedrijf te presenteren en uw doelgroep te bereiken.

Geen rare contracten, maar gewoon een factuur voor wat er voor u gedaan wordt

Website


Itsourbusiness

Itsourbusiness

itsourbusiness | ictsupport helpt MKB-bedrijven met hun ICT. U kunt met al uw ICT-vragen bij ons terecht: geen moeilijk gedoe, zoals “dat valt niet binnen ons contract”. Wij leveren all-round ICT-ondersteuning, onder andere op de volgende gebieden:

  • website maken, onderhouden en hosten
  • email, agenda, contactpersonen op al uw apparaten synchroniseren (ook wel bekend als ‘Hosted Exchange’)
  • kantoorautomatisering
  • infrastructuur en netwerken (ook draadloos)
  • eenvoudige internet / intranet toepassingen
Onze aanpak is altijd praktisch en realistisch. Geen kostenverslindende mega-projecten die uit de hand lopen en de verwachtingen niet waarmaken, maar in nauwe afstemming en kleine stapjes naar het afgesproken doel toe.

Website


JVerhagen Sportmassage

JVerhagen Sportmassage

U voelt zich gespannen, futloos, of vermoeid? U voelt al uw spieren in uw lijf? U merkt dat spieren vastzitten? of heeft u gesport en vindt dat u na de inspanning een ontspanning heeft verdiend? U hebt een blessure gehad en uw spieren moeten terug in conditie komen?

Als u denkt u ‘ja, daar heb ik ook last van’ kan een oplossing een goede sportmassage zijn.

U blijft natuurlijk liever thuis in uw eigen vertrouwde omgeving, zodat u na de massage niets meer hoeft. Niet meer rijden, fietsen of zelfs nog naar buiten. Die service kan ik u leveren.

Website


Stal Groenendaal

Stal Groenendaal

Ben jij ook gek op pony’s en paarden? Dan is Stal Groenendaal de uitgelezen plek voor jou! Een manege met ruim 120 paarden, een landelijk FNRS Ruitersportcentrum gericht op dressuur, springen en recreatie. Kom gerust eens kijken op onze manege. Je bent van harte welkom!

Team Groenendaal

Website


Parapaard

Parapaard

ParaPaard biedt steun (materieel en immaterieel) aan organisaties en verenigingen die zich (willen gaan) bezighouden met aangepaste paardensportactiviteiten. Op deze wijze wil ParaPaard invulling geven aan de ambitie om aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijk(er) te maken en te houden. Voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke, en/of zintuiglijke handicap. Jong en oud.

Omdat niemand buitenspel mag staan.

Website


Pouw vervoer

Pouw vervoer

Wij zijn een jonge en enthousiaste busonderneming gevestigd in regio Utrecht, van luxe touringcar tot evenementenvervoer, bij Pouw Vervoer kunt u elk type bus huren voor alle soorten busvervoer.

Wat begon als een wekelijkse busrit naar een discotheek is jaren later uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige busbedrijven van Nederland met maar liefst 70 bussen. Met een divers wagenpark en een eigen garage hebben we comfortabele en veilige touringcars, dubbeldekkers, gelede bussen, een partybus en lijn- tourbussen.

Website


Van der Valk Leusden

Van der Valk Leusden

Overnachten bij hotel Amersfoort

Onze ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien bad en douche en een heerlijk balkon of terras. U kunt bij ons gratis gebruik maken van internet en parkeren.

Zakelijk of feestelijke bijeenkomst Multifunctionele zalen met balkon en luxe boardrooms en exclusief penthouse op de 7de etage. Tevens beschikt u over gratis draadloos internet.

Culinaire genieten In het stijlvol ingerichte restaurant bent u van harte welkom voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een heerlijke lunch, diner of High Tea.

Website


Van Dobben

Van Dobben

Van Dobben is vooral bekend door onze heerlijke croquetten. Onze croquetten zijn rijke, goedgevulde ragouts met lekkere blokjes vlees in een krokant jasje. Maar we maken tegenwoordig ook andere lekkernijen. Zo introduceerden we een ambachtelijk rundvlees saucijzenbroodje. Ook heel erg Van Dobben.

Want door de naam Van Dobben verplichten we onszelf om alleen producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Bij ons is geen product hetzelfde. Ze worden nog op een ambachtelijke manier gemaakt. Daardoor zijn ze stuk voor stuk net anders van vorm. Ieder product is daarom ...

Website


Vocking vleeswaren

Vocking vleeswaren

Volgens een meer dan 125 jaar ongewijzigd recept produceren wij o.m. de Vocking leverworst.
Daarnaast produceren wij zowel onder eigen merk als en onder private label diverse andere (lever-)worstsoorten, en vleeswaren w.o. beefburgers, gehaktballen en ossenworst.
Afzetkanalen zijn supermarkten, grossiers & horeca.

Website

Hoofdsponsoren

Hoofdsponsor Parapaard