Geachte heer / mevrouw,

Stichting Ruiterweekend Gehandicapten (SRG) organiseert op 16 en 17 Mei 2020 voor de 31ste keer een ruiterweekend voor mensen met een verstandelijke en / of lichamelijke handicap. Het weekend zal plaatsvinden bij Stal Groenendaal in Bunschoten.

Bij het organiseren van een paardensportevenement voor ruiters met een handicap komen helaas veel kosten kijken. Daarom worden er in Nederland weinig van deze wedstrijden georganiseerd.
Voor de deelnemers is het ruiterweekend een goede gelegenheid om te laten zien wat ze kunnen. Daarnaast is het een doel om naar toe te werken in de wekelijkse paardrijlessen. Wat het ruiterweekend speciaal maakt is dat het ook echt een weekend duurt. Hierdoor hebben de ruiters de gelegenheid om buiten de wedstrijden met elkaar om te gaan. Vooral tijdens de feestavond leren ze elkaar op een andere manier kennen en wordt de basis gelegd voor vele vriendschappen.

Wij vinden het belangrijk dat dit ruiterweekend voor iedereen toegankelijk is. Daarom proberen wij de kosten voor de deelnemers en hun noodzakelijke begeleiding zo laag mogelijk te houden. Mensen met een handicap hebben vaak een beperkt budget, waardoor wij niet de volledige kosten van het ruiterweekend kunnen en willen doorberekenen aan de ruiters.

Om het weekend toch mogelijk te maken zijn wij als organisatie grotendeels afhankelijk van sponsors en vrijwilligers. Gelukkig kunnen wij een beroep doen op een vaste groep vrijwilligers. Deze vrijwilligers zetten zich vaak al vele jaren met veel plezier in om er een geslaagd evenement van te maken voor iedereen.

Helpt u ons (ook) dit jaar mee om weer een onvergetelijk ruiterweekend mogelijk te maken?

Uiteraard kunt u op onderstaand adres met eventuele vragen terecht. U bent van harte welkom om onze wedstrijden tijdens het ruiterweekend te bezoeken.

Wij hopen van harte dat we op uw bijdrage mogen rekenen.

Met vriendelijke groet,


Namens de Stichting Ruiterweekend Gehandicapten,

J.G.L.M. van Dongen
(Voorzitter)

Door middel van dit formulier melden wij ons aan als sponsor van het ruiterweekend.

Contactpersoon
Soort Sponsoring
Powered by BreezingForms

Hoofdsponsoren

Hoofdsponsor Parapaard